Benvolguda tripulació del PIRATENEU 2020

 Un carnaval immensament gran!!! Ple d’alegria, eufòria, il·lusió, ganes i molta participació!!! Les festes de carnaval i la nostra participació a la rua d’enguany ha estat tot un èxit. En nom de tota la comissió de Carnaval us volem transmetre la nostra satisfacció del resultat d’aquest Pirateneu i estem molt contents que ho hàgiu gaudit tantíssim. 

 Dissabte 22 de febrer es va celebrar el carnaval a la nostra ciutat i l’escola de l’Ateneu va participar-hi amb un total de 155 persones inscrites. Una xifra de participació altíssima! Hem assolit el nostre rècord de participació d’aquesta activitat proposada per l’AMPA, doncs moltes gràcies a tots els participants.

 Un cop reunits a la plaça de la Masuca vam fer plegats la tradicional botifarrada tot gaudint de la companyia dels participants i ultimant els darrers retocs de maquillatge, vestuari, xanquers, performance… així com immortalitzar el moment amb fotos i vídeos de famílies, grups i colles!

 Tota una tripulació pirata lluitant conjuntament per un tresor comú, darrera una espectacular caravel·la i d’un pop gegant i navegant junts amb el mateix objectiu; gaudir plegats, moltes ganes de passar-ho bé, riure, saltar, ballar… i tot això participant de la performance on ens havíem de treure de sobre el malvat francès que ens volia robar el tresor, i que gràcies als valents/es pirates vam aconseguir llençar-lo als taurons tot i que les dues magnifiques sirenes el van acollir prou bé en la seva caiguda en alta mar! 

 

Tripulació, vau estar genials! Tripulació, vau fer un gran espectacle! Tripulació, estàveu guapíssims i ho vau fer super bé!!!! Tant que vam tenir al final de tot la nostra recompensa, el tresor final i és que l’escola de l’Ateneu ha quedat classificada en els primers llocs d’aquest carnaval que això significa un premi de 500€!

 Un any més us hem animat a participar d’aquesta festa de carnaval que organitzem des de l’AMPA i agraïm la participació als pirates i pirateses, als taurons, als petits lloros, a les barquetes, a les sirenes i al personatge francès, doncs moltes gràcies per fer-ho possible. Agrair a tot el grup de pares i mares de la comissió de Carnaval que ho han fet possible, dedicant hores i hores, setmana rera setmana, doncs us en donem infinites gràcies per la feina ben feta!!!! 

 Una vegada més, a tots els participants, moltíssimes gràcies per la que vam liar!!! Tots fem escola i tots fem AMPA. 

Volem agrair als següent col·laboradors per a la seva desinteressada aportació en tot allò que va fer falta per poder tenir la carrossa que vam tenir i que lluïs i sonés com ho va fer! 

 Un any més… Ha estat un plaer.

 

image.png

 

Top