Els Isards hem dut a terme un projecte sobre el reciclatge del paper. La nostra classe és l’encarregada de reciclar el paper de tota l’escola i per això hem volgut fer recerca sobre quin és el procés de reciclatge del paper un cop nosaltres el dipositem al contenidor, i com arriba a les nostres aules.

Durant aquest treball d’investigació vam descobrir que d’un arbre en sortien 10.000 fulls. Aquesta xifra ens va impactar i vam voler calcular quant paper gastàvem a l’escola, amb aquesta dada podríem calcular quants arbres s’han de tallar perquè poguem treballar.

 

Després d’aplicar diverses operacions matemàtiques, com sumes, multiplicacions, aproximacions, mitjanes, arrodoniment i estadística, vam descobrir que a l’escola gastem 83.250 fulls al curs que equivalen a 8 arbres!

Volíem que aquesta xifra tingués un ressò a l’escola , i que es prengués consciència de què tan important és reciclar com estalviar, per això vam passar per les classes a explicar el projecte i vam crear una petita exposició que podeu veure al replà del primer pis.

A l’escola som escola verda i ja vetllem pel medi ambient, estem segurs que junts podem deixar aquest món una mica millor de com l’hem trobat.

Top