Aquestes darreres setmanes, els Isards hem estat molt enfeinats amb un projecte que ens ha entusiasmat des del primer dia. Es tracta dels BOOKTUBERS! Per un dia hem sigut uns autèntics booktubers i hem gravat i editat el nostre propi vídeo.

Per fer-ho, primer vam fer una recerca sobre què eren exactament els booktubers i quins models a seguir hi havia. Després, la visita de la Laia Sellarés sobre les xarxes socials ens va acabar d’ajudar a entendre el món virtual, i sobretot a tenir-hi respecte i ser conscients de les conseqüències que ens pot generar si no ho gestionem amb control. Aquest projecte ha format part de les tres llengües (anglès, català i castellà). És a dir, els llibres que havíem de llegir estaven escrits en català, castellà i anglès, i per tant, l’explicació sobre el llibre era en la llengua en el qual l’havíem llegit.

L’objectiu d’aquest projecte és presentar de manera divertida i amena els llibres de lectura que tenim a classe als futurs Isards que vindran l’any que ve. I sense adonar-nos-en, per aconseguir-ho, hem après a editar vídeos, hem llegit en les tres llengües, hem treballat habilitats per expressar-nos oralment i hem “devorat” els llibres amb il·lusió per poder-los presentar. Tots els vídeos els trobareu al bloc de la classe dels Isards de l’Escola. We wish you like them! ¡Esperamos que os gusten! Els isards

Top