Experimentem amb…

El dijous els Conillets, els Ocells i els Lleons, com tots els dijous, vam sortir a fer espais exteriors al pati. Quan estàvem endreçant el Dídac, de la classe dels Lleons,va trobar una carta al mig del pati.

I sabeu a qui anava adreçada la carta?????? Als Conillets, als Ocells i als Lleons!! Ràpidament ens vam reunir i vam obrir la carta per descobrir qui ens l’enviava i què volia.

La carta ens l’havia enviat la Marie TotHoSap, una científica molt coneguda mundialment, i ens proposava convertir-nos en ajudants de científics.

Evidentment, tots els nens i nenes que estàvem al pati, van contestar, enèrgicament, que SIIIIIIIIIIIIII!!!

A la carta s’’acomiadava de nosaltres dient que aviat tindríem notícies seves.

El divendres ens vam trobar per parlar sobre els científics i la seva feina i, tot d’una, vam rebre la trucada de la Marie TotHoSap!! Ens avisava que havia enviat a l’Escola un sobre amb uns carnets, que ens acreditarien com a científics.

I amb aquesta carta i la trucada de la Marie TotHoSap encetarem el nou projecte d’aquest tercer trimestre “Experimentem amb…”.

Aquest projecte el realitzarem tots els alumnes de 3, 4 i 5 anys barrejats en 4 grups. Durant tota una setmana, als matins, cada grup participarà en un taller, realitzant unes 3 propostes diferents. Totes les sessions tindran una mateixa estructura, amb una conversa inicial, en la qual es recolliran les hipòtesis i les diferents aportacions dels infants; una fase de desenvolupament, en la qual tindrà lloc l’activitat pròpiament dita; i una darrera fase,  amb una conversa final, en la qual els infants compartiran els resultats de la proposta i les seves observacions, sensacions…

Els alumnes passaran, al llarg del mes de maig, per tots els tallers. Els quatre tallers que realitzarem seran: aigua, pes, longitud i materials. La proposta es complementa amb un seguit d’activitats que es realitzaran a l’Espai Musical, les tardes de dimarts i divendres, en les quals es treballarà el so.

Top