ESCOLANOVA21

La nostra Escola forma part del programa Escola Nova 21.

El programa Escola Nova 21 té com a objectiu principal sumar esforços de totes les escoles, institucions i persones que compartim la voluntat de fer del nostre sistema educatiu un instrument perquè tots i cadascun dels infants hi trobin una experiència d’aprenentatge gratificant i empoderadora. Volem oferir una escola pròpia del segle XXI. Encetem així un camí cap a l’actualització del propòsit educatiu, les pràctiques d’aprenentatge, l’avaluació i l’organització, i ho farem juntament amb moltes altres escoles i instituts per tal d’impulsar aquesta onada de canvi a tot el sistema.

Formem part de la iniciativa col·laborativa de canvi educatiu de major abast que s’ha donat mai a Catalunya, en total  aquesta xarxa compta amb  481 centres de Catalunya .

Una escola avançada és aquella que, en el context actual de transformació exponencial, és capaç de replantejar-se el propòsit de l’educació i replantejar la seva pràctica educativa quotidiana per respondre als desafiaments de la societat del coneixement en un món globalitzat.

dscf3558
final de cursdscf7755
DSC06771IMG_9669
alimentari2img_2428
Top