ESCOLA NOVA 21

La nostra Escola forma part del programa Escola Nova 21.

El programa Escola Nova 21 té com a objectiu principal sumar esforços de totes les escoles, institucions i persones que compartim la voluntat de fer del nostre sistema educatiu un instrument perquè tots i cadascun dels infants hi trobin una experiència d’aprenentatge gratificant i empoderadora.

Volem oferir una escola pròpia del segle XXI. Formem part de la iniciativa col·laborativa de canvi educatiu  a Catalunya, en total  aquesta xarxa compta amb  481 centres de Catalunya .

  Una escola avançada és aquella que, en el context actual de transformació exponencial, és capaç de replantejar-se el propòsit de l’educació i replantejar la seva pràctica educativa quotidiana per respondre als desafiaments de la societat del coneixement en un món globalitzat.

Escola Nova 21 proposa una transformació del sistema educatiu per tal que s’actualitzi, adoptant plenament un propòsit dirigit a desenvolupar competències per a la vida en el nostre context històric i unes pràctiques d’aprenentatge fonamentades en el coneixement existent de com les persones aprenem.

dscf3558

final de cursdscf7755

DSC06771IMG_9669

alimentari2img_2428

Top