• Últimes notícies · Més Notícies
 • Hola, som Les Gavines i aquest curs som més grans. Tenim una mestra que es diu Montserrat i és una mestra super bona!  Tenim uns càrrecs nous: un de recollir les escombraries de plàstic, un altre és el de l’observació del temps que tenim un anemòmetre per saber la velocitat del vent i un pluviòmetre per saber la pluja que ha caigut. El minut musical ara el fem amb plomes i pinzells per relaxar-nos més.També fem el càrrec de la brossa orgànica i tenim un ajudant de delegat verd.

  Tenim una peixera on aviat hi tindrem peixos d’aigua calenta i hi podrem posar ninots i coses de decoració.

  Aquest any no tenim penjadors però tenim uns calaixets per guardar la bata i les jaquetes.

  Tenim un espai científic a la classe on hi ha microscopis, lupes, minerals i coses molt antigues per investigar.

  Fem “pla de treball” i tenim un full gran on apuntem el que ens proposem de millorar. Hi fem treballs de matemàtiques, català i castellà.  També fem projectes super xulos!

  Tenim una oruga molt tremenda que s’escapa i menja fulles de tomaquera i enciam.  Tindrem DRIVE!! iuujuu!! Fem robòtica (amb lego) amb el Martí i espais nous amb les Puputs. Al espais hi fem moooltes coses divertides i hi aprenem molt i molt.

  Aquest any farem les colònies ni al maig, ni al juny. Les farem al desembre perquè era quan anava millor. Anirem a la granja escola “Les Obagues”.

  Aquest curs ens ho passarem GENIAL!!!!

 • Top