• Últimes notícies · Més Notícies
  • Som els Ocells! Tota una colla de 25 nens i nenes amb moltes ganes de gresca i de gaudir de tots els moments que viurem aquest nou curs. Aquest any ha començat una companya nova, la Sofia, però ja és una més de la nostra petita família!

    Ens agrada molt la nostra classe, sobretot la nostra caseta-dúplex, i és que té dos pisos! A baix hi tenim la caseta de llum negra on el blanc i els colors fluorescents brillen quan encenem la llum violada i a dalt hi ha la biblioteca amb el sofà on gaudim dels contes i de la companyia dels amics. També ens agrada la ferreteria, passem moltes estones intentant arreglar coses i construint-ne d’altres que ens imaginem.

    Com que ens hem fet més grans ja hem  començat a fer càrrecs i tots tenim moltes ganes de fer de secretaris, de mirar el temps, de repartir material, de regar la planta o bé de netejar les taules després d’esmorzar.

    També gaudim de les estones d’anglès amb l’Ester i el Bird, el nostre ocell titella que també ens emportarem a casa els caps de setmana i li haurem de parlar amb anglès, tots tenim moltes ganes de tenir-lo!

     

  • Top