ARRIBA L’HORA DE TRIAR LLAR D’INFANTS O ESCOLA

Si teniu al voltant vostre infants, coneixereu de ben a prop la preocupació que comporta per a les famílies haver de triar llar d’infants o escola de primària per als menuts de casa. És un moment important perquè el petit o petita s’hi passarà uns quants anys, crearà lligams molt forts, serà la seva segona família, aprendrà valors, es divertirà, creixerà…

Hi ha molts criteris que les famílies tenen en compte: mida de l’escola, proximitat, laïcitat, valors, línia pedagògica, flexibilitat i horaris, etc. Un estudi de la Fundació Jaume Bofill conclou que els principals són: qualitat del professorat, projecte educatiu, perfil dels alumnes de l’escola i proximitat a la llar; i recomana aplicar-ne set més per saber escollir amb encert: proximitat, projecte de centre, encaix entre família i l’escola, saber com és el teu fill, vinculació de l’escola amb els pares, escola comunitària i capacitat tutorial del centre.

Finalment és imprescindible concertar una visita o aprofitar la jornada de portes obertes.

A l’Escola de l’Ateneu podeu concertar una entrevista quan vulgueu amb una trucada de telèfon al 93 803 04 06 o visitar-nos durant la Jornada de Portes Obertes del proper diumenge 31 de gener d’11h a 13 h.

Us recordem que les inscripcions per a la llar d’infants de 0 a 3 anys estan obertes permanentment.

llar

_VNY0907 portes_obertes

DSC08080 IMG_9556 _VNY1149

Mentrestant us intentem sintetitzar les característiques de la nostra/vostra escola:

Per què triar l’Escola de l’Ateneu?

L’Escola de l’Ateneu Igualadí és una escola catalana, aconfessional i plural.

Perquè estimem el nostre país, la nostra cultura i les nostres tradicions, i alhora entenem la integració d’altres cultures com una riquesa.

És una escola propera i familiar.

Perquè som una escola petita, d’una sola línia, i això ens permet un tracte personalitzat per a cada infant. La comunicació entre tota la comunitat educativa (mestres, personal no docent, alumnes i famílies) és fluida i afectuosa.

És una escola oberta.

Perquè els pares participen a l’aula i poden compartir l’experiència educativa amb els seus fills i amb els mestres.

És una llar acollidora.

Perquè oferim un espai de benestar on l’infant és el protagonista i vetllem perquè se senti estimat i a gust, es respectin els seus ritmes vitals i es desenvolupin els seus talents.

És una escola motivadora, vivencial i alhora rigorosa.

Perquè sabem que aprendre és emocionant i fem de l’infant el protagonista del seu aprenentatge, que estructurem a partir dels seus interessos i de la realitat que l’envolta tant a dins com a fora de l’Escola, en les excursions, les visites i les colònies.

És una escola de qualitat.

Perquè a la nostra Escola eduquem persones i volem que els nostres alumnes esdevinguin adults responsables, creatius, emprenedors i amb sentit crític. Cada infant té un talent i a l’Escola el potenciem.

És una escola innovadora.

El nostre equip de mestres és estable i cohesionat, treballa amb iniciativa i il·lusió davant de nous projectes i està en constant renovació pedagògica.

plastica

_VNY1257

llar_infants_2015

Top