GRÀCIES!

ESTIMADES FORMIGUETES!

Ja ha arribat l’hora de dir-nos ADEÚ. És l’últim dia de les FORMIGUETES del curs 2018-2019 i quines FORMIGUETES!! Això s’acaba però… Tots i tites s’han fet molt GRANS i a partir d’ara, podem dir que deixem enrere la seva primera estapa escolar. La seva primera aventura sensorial i emocional compartida amb moltes petites grans persones.

LA LLAR D’INFANTS S’HA ACABAT!!

Al llarg d’aquest anys són moltíssimes les AVENTURES I EMOCIONS viscudes; ja queden enrere aquells primers dies amb plors i angoixes, somriures, rialles i pessigolles. Els nens i les nenes s’han fet grans i ja estan preparats per continuar endevant.

Nosaltres estem molt satisfetes d’haver acompanyat els vostres infants en aquest camí de la vida. Estem convençudes que de mica en mica, tots ells aniran sent petites grans persones. GRÀCIES per deixar-nos compartir amb vosaltres l’educació dels vostres fills. Ha estat un inmens plaer i sempre en guardarem un BONIC I DOLÇ record!

MOLTA SORT EN AQUEST NOU VIATJE!

A vosaltres PARES I MARES, us volem agraïr la col·laboració, la confiança i l’estima que ens heu demostrat i desitjar-vos un BON ESTIU al costat dels vostres estimats i maravellosos infants!

MIL PETONS I ABRAÇADES A TOTS!

AH! L’adeú d’avui simplement és un arreveure! Serem per aquí o per allà on vulgueu, pel què us clagui!

Marta i Thais