Les colònies a Penyafort

Dilluns 3 de juny

Els Conillets, els Ocells i els Lleons, acompanyats per les nostres famílies, anem cap a la Rambla. Carregats amb les motxilles i amb les emocions a flor de pell, només sortir pel correló ja veiem l’autocar que ens espera. Un autocar de 2 pisos!!

Arribem a la casa de colònies Penyafort, descarreguem les motxilles i les capses i caminet amunt cap a la casa. Fem rotllanes per esmorzar plegats. I arriba l’hora de preparar les habitacions. Els mestres ens van cridant de 4 en quatre i, mica en mica, anem desfent les motxilles per trobar el pijama, la roba de recanvi, el lot… i ho deixem tot apunt pel vespre.

I… ja és l’hora de dinar. Els Lleons ens han preparat les taules al menjador i els mestres ens serveixen el menjar.

Després de dinar podem jugar una mica pels voltants de la casa, hi ha una muntanya xulíssima per escalar. De cop i volta se sent un rebombori… un missatge, un missatge….. la Marie TotHoSap ens convida a participar en un Escape Room super interessant. Fem 7 grups barrejats i hem d’anar seguint un ordre per poder resoldre tots els enigmes. Quan resolem un enigme podem obri la capsa i agafar el sobre del color que ens han assignat.

Quan acabem obrim tots els sobres, a cada sobre hi ha una peça del puzzle i quan els muntem ja sabem quins elements haurem de trobar al vespre en la nostra expedició nocturna.

Berenem pa amb xocolata i mentre repartim el berenar, a sota del pa apareix un altre missatge. La Marie TotHoSap ens convida a realitzar un taller per crear un collaret amb una pedra filosofal.

Tots ens hem fet uns collarets ben preciosos. Juguem una mica i cap a sopar!! Comencen a aparèixer les primeres cares de cansament… però amb el lot tots es revifen. Comencem la passejada i ràpidament trobem tots els elements que necessitem per fer l’experiment: aigua, oli, colorant, pots, pastilles efervescents, guants i ulleres.

Tornem a la casa i allà descobrim un laboratori, on el Juanjo segueix les instruccions i tots quedem bocabadats veient-lo.

Anem a posar-nos el pijama, fer un pipí, rentar dents i… a dormir!!

Dimarts 4 de juny

Els més matiners comencen a despertar-se, es posen la roba neta i van fent la maleta i plegant el sac. Baixem a esmorzar.

Trobem un altre missatge que ens convida a participar d’una Fira de Jocs i, en un tres i no res, realitzem les diferents proves i ja hem obert la gana per anar a dinar.

Encara rebem un missatge en el qual la Marie TotHoSap ens felicita i ens obsequia amb un regal: un diploma, una lupa i una cinta mètrica.

Això ja s’acaba… fem una fotografia de grup i cap a l’autocar!!